Disebalik wang Kertas US dolar dan WTC


Cuba perati Duit2 kat bawah nie... Ada makna2 yG tersiRat disebaliknya.

Sudahkan 450 tahun yang lalu OSAMA BIN LADEN lahir?? Nape dibeRi nilai 20?? (September 11) >> 9 + 11 = 20.. macam nie kot??


Disebalik Wang Kertas 1 dolar Amerika


Dari seluruh negara didunia, hanya Amerika Syarikat yang mempunyai lambang negaranya yang terdiri dari dua sisi dan masing-masing sisinya mengandungi simbol syaitan. Benarkah?


Di atas piramid ada segitiga bergambar mata satu. Di atasnya ada tulisan Annuit Coeptis (bermaksud "Approve Undertake". Erti yang mudah ialah "He approves (or has approved) [our] undertakings."). "He" yang dimaksud adalah si Mata Satu. Di bawahnya ada tulisan novus ordo seclorum (bermaksud "A new order of the ages.", akan tetapi boleh juga disama ertikan dengan maksud "New World Order"). Ertinya, umat seluruh dunia diharapkan masuk dalam projek dunia baru dan menerima kepemimpinan si Mata Satu.


Lambang Islam??


Adakah ini lambang sebenar Islam? Bagaimana umat Islam disihir dengan dahsyatnya pada zaman sekarang? Sila baca artikel ini selanjutnya untuk mengetahui apa sebenarnya yang sedang berlaku di sekeliling kita. Saya mulakan artikel ini dengan petikan ayat dari Al-Quran.
Mereka (membelakangkan Kitab Allah) dan mengikut ajaran-ajaran sihir yang dibacakan oleh puak-puak Syaitan dalam masa pemerintahan Nabi Sulaiman, padahal Nabi Sulaiman tidak mengamalkan sihir yang menyebabkan kekufuran itu, akan tetapi puak-puak Syaitan itulah yang kafir (dengan amalan sihirnya); kerana merekalah yang mengajarkan manusia ilmu sihir dan apa yang diturunkan kepada dua malaikat: Harut dan Marut, di negeri Babil (Babylon), sedang mereka berdua tidak mengajar seseorang pun melainkan setelah mereka menasihatinya dengan berkata:


Tabik Syaitan


PERJUANGAN SYAITAN

Ada baiknya kita perjuangkan diri sendiri melawan nafsu,
ingat-ingatlah bekal apa yang aku akan di bawa setelah mati.
sekadar peringatan sebab ada juga anak-anak /artis  yang terikut-ikut  benda ini tanpa mengetahui apa maksud tanda ini dan kita sebagai ibubapa pun mungkin tidak memahami maksud tanda tersebut.


Related Posts with Thumbnails

VIDEO

RECENT POSTS

-------

POPULAR POSTS

-------
 

Alam Dunia 066 Copyright © 2010 Nightmare-066kgi is Designed by Lasantha