Siapakah Horus??Horus The Sun God iaitu salah seorang anak Firaun semasa zaman Mesir purba.. Dia pernah menyatakan dengan kuat bahawa DIA AKAN KEMBALI PADA AKHIR ZAMAN untuk membebaskan manusia, menyatukan Afrika dan Timur Tengah


Illuminati: Mindcontrol (kawalan minda)Mindcontrol dalam bahasa Melayu bermaksud kawalan ke atas minda. Subjek ini merupakan salah satu dari elemen penting dalam teori konspirasi dunia atau dari sisi lain salah satu dari elemen New World Order. Orang-orang Barat telah lama tertarik untuk mengkaji fungsi dan keupayaan minda sejak dunia sebelah Timur telah lama mengetahui rahsia-rahsia minda. Salah satu keupayaan superpower minda yang terkenal ialah menyembuhkan penyakit. Namun ada lagi keupayaan minda yang lama kelamaan melampaui hukum-hukum fizik semasa. Salah satu contoh yang menarik; minda mampu mengherotkan ruangmasa.


Marilyn Monroe mangsa Illuminati/CIA


Lokasi:  
Room 37,Mindcontrol Research Laboratory,Level 15,
Area 13.
Masa: 
11.30 a.m

Hujan turun renyai-renyai.Mendung.

Seorang pembantu penyelidik menyerahkan satu fail bertanda simbol rama-rama yang cantik.Di sudut kanan fail itu tertulis 'Subject Investigation:CaseFiles No.15478000554.Di bawahnya dicap warna biru "Protocols of The Elders of Mindcontrol".Cap rasmi jabatan.

Fail itu pun dibuka.Ia mengandungi hasil kompilasi kajian kes tentang mangsa-mangsa mindcontrol,terutamanya di kalangan orang-orang terkenal.


Robert Lazar: Penjanaan Graviti UFO


"dia pun berjalan
mencari dan mencari
siang dan malam
mencari dan mencari
angin dan hujan
mencari dan mencari
dan berhenti
berdiam dan berfikir
"ke mana aku?"

-ritzail 
'Kompleks'
E-sastera.com


Pada tahun 1989, seorang lelaki yang dikenali sebagai Robert Lazar telah mendedahkan sebuah cerita yang menggemparkan; dia telah direkrut oleh kerajaan Amerika untuk bekerja di sebuah kawasan rahsia Green Lake/Area 51 iaitu sebuah tapak penyelidikan yang lebih dikenali sebagai 'Dreamland' (sebenarnya terletak di S4, Papoose Lake yang mana beberapa batu dari selatan Groom Lake) untuk mempelajari aspek kejuruteraan kapal angkasa makhluk asing. Di sini ada beberapa anekdot menarik hasil pendedahan Robert Lazar, di mana berkait rapat dengan teori penjanaan graviti dan perjalanan intrabintang:


Misteri 2012 ??Bangsa Maya ialah satu kelompok manusia yang tinggal di tengah-tengah rimba di Amerika Selatan. Maya terkenal dengan piramidnya, dan juga peninggalan-peninggalan yang lain termasuk lukisan-lukisannya yang berharga. Maya juga terkenal sebagai satu bangsa yang mahir dalam pelbagai bidang seperti matematik dan astronomi; yang dari itu terhasillah kalendar Maya yang penuh rahsia ini. Kalendar ini dikatakan kalendar paling tepat yang pernah ada di bumi sampai sekarang.

Pada sistem haribulan di dalam kalendar Maya ini, para pengkaji telah menemui satu perkara yang aneh di mana kalendar ini berakhir pada tarikh 21 Disember 2012 Masehi. Kalendar ini bermula pada tahun 3113 Sebelum Masehi (SM) di mana kaum Maya telah menghitung sesuatu hari bukan dengan cara yang biasa kita gunakan tetapi dengan kaedah pembilangan yang dimulai dari kin, uinal, tun, katun, baktun, piktun dan kalabtun.


Related Posts with Thumbnails

VIDEO

RECENT POSTS

-------

POPULAR POSTS

-------
 

Alam Dunia 066 Copyright © 2010 Nightmare-066kgi is Designed by Lasantha