Siapakah Barack Obama? Boneka Israel?


barack%20obama%20smile.jpgKebanyakkan masyarakat berkeyakinan bahawa presiden Barack Obama akan menggunakan pemikiran yang berbeza dengan presiden sebelumnya Presiden George W. Bush dalam isu Timur Tengah, termasuk konflik diantara Israel-Palestin. Tetapi apabila melihat beliau  untuk  berpihak pada Israel dan Yahudi, terlalu sulit untuk mengharapkan perdamaian di Timur Tengah kerana Israel adalah duri bagi Timur Tengah utamanya Palestin. Obama berani mengambil risiko dan berani menolak tekanan dari kelompok-kelompok Yahudi.


Ahli Sihir dan ILLUMINATIImageMengapa orang belajar dan mengamalkan ilmu sihir atau black magic? Sudah tentu ada banyak jawapannya. Antaranya ialah kerana mahukan kemahsyuran, kekuasaan, kemewahan, kekuatan, kekebalan, kecantikan dan seumpamanya. Proses pembelajaran dan pengamalan ilmu sihir ini jangan disangka sudah tiada, malah ia semakin berleluasa dan digemari ramai pun.

Dulu pernah ada pengakuan dari seorang bekas pengamal ilmu sihir, dan antara ceritanya, dia mengatakan kebanyakan yang difilemkan dalam movie Harry Potter, tentang proses pembelajaran, perjalanan alam itu lebih kurang sama dengan apa yang betul-betul ada. Filem itu juga sebenarnya diolah dari alam realiti juga, cuma diputar belit dan diolah agar manusia melihat ada sihir baik dan ada sihir yang jahat. Alam sihir juga ada pentadbirannya sendiri, ada perjumpaan tahunan, dan x ketinggalan ada usaha-usaha memata-matai rumah orang awam. Mereka datang mengintai ke rumah kita tanpa kita sedari.


Related Posts with Thumbnails

VIDEO

RECENT POSTS

-------

POPULAR POSTS

-------
 

Alam Dunia 066 Copyright © 2010 Nightmare-066kgi is Designed by Lasantha